Leif Johansson, Xrayfoto

Besökare uppmärksammar bra service i Lund

Mellan den 1 juni-31 augusti kommer Visit Lund att dela ut excellent service pins till besökare i Lund. Tanken är att man sedan ska lämna vidare denna pin till någon i Lund som man tycker att man har fått enastående service av. Excellent service pinen kommer att kunna hämtas på Lunds Turistbyrå. 

Tävlingen är till för att sätta fokus på vikten av att kunna erbjuda bra service och totalt  kommer det att finnas 1700 pins som ska delas ut. Bra service är bästa sättet att göra en stad attraktiv och därför uppmuntrar Visit Lund för tredje året i rad alla i Lund att visa var den goda servicen finns. Det kan lika gärna handla om trevlig butiks- och hotellpersonal, servitörer och guider som den hjälpsamma Lundabon som stannat till för att visa vägen.

Skulle du vilja ge någon en pin men har inte möjlighet att komma inom Lunds Turistbyrå för att hämta den? Det går även bra att maila Lunds Turistbyrå vem du vill ge en pin så ser personalen till att personen ifråga får sin pin utdelad. Maila Lunds Turistbyrå här. 

Vad gör jag om jag mottagit en pin?

Stort grattis till er alla som mottager en pin under sommaren 2016 och tack för att ni ger enastående service till besökare i Lund.

Om du mottagit en excellent service pin har du även möjlighet att vara med och tävla. De tre personer som har fått flest pins under sommaren kommer under hösten belönas med diplom och fina priser.

Mottagna pins ska lämnas in till Lunds Turistbyrå mellan 1-10 september för registrering. Vinnarna kommer att tillkännages vid prisutdelning på evenemanget God morgon Lund den 23 september. Här hittar du mer information om Lunds Turistbyrå. 

Vinnare 2015

Vinnare 2015 blev Michaela Nohlborg som vann stort med hela 17 stycken mottagna pins under sommaren. Michaela arbetar som Guest Service Representative på hotell StayAt Lund. Även de verksamheter som fått 10 pins eller fler uppmärksammades tilldelades diplom. Även här stod StayAt Lund som vinnare med hela 58 stycken pins mottagna.

 

 

Michaela var väldigt stolt över vinsten och ser det som ett härligt kvitto på det goda arbete som all personal på Stay At gör. Företagets värderingar i god service speglas väldigt tydligt i sommarens excellent service- tävling, då alla i personalen har blivit tilldelade minst varsin pin. Michaela hoppas att fler hotell uppmuntrar sina anställda att delta i nästa års service –tävling.