Lund Comedy Festival 31 augusti-4 september

Lund Comedy Festival bjuder på ett brett program med alltifrån etablerade artister till nykomlingar på den internationella och nationella humorscenen, och har på fem år både vunnit publikens hjärtan och blivit en årlig träffpunkt för humorbranschen.

 

I Lunds stadskärna är det korta avstånd och därmed enkelt att gå mellan scenerna och ta del av många festivalupplevelser på kort tid. Över hundra artister medverkar årligen i Lund Comedy Festival – många av landets mest folkkära och populära men också nya talanger och flera internationella stjärnkomiker. Flera förlägger sina premiärer här, andra testar sitt material och några kör specialsydda varianter av sina ordinarie shower. Gemensamt för dem alla är att de gärna kommer tillbaka till festivalen inte minst på grund av den fantastiska publiken som brukar hänga här.

 

Gå till Lund Comedy Festivals hemsida här!  

© Lund Comedy Festival

Biljetter

Vill du vara säker på att få en plats till din favorit komiker då kan du redan nu boka biljetter på lundcomedyfestival.com eller ringa till Anagrams biljettkassa på 046 540 98 98. 

 

Du är också välkommen in till Biljettbyrån på stortorget i Lund för att köpa dina biljetter. Biljettbyrån har öppet måndag-fredag 10-18 samt lördag 11-15. Biljettbyrån är ett centralt placerat biljettkontor i samma lokaler som Lunds Turistbyrå. Biljettbyrån är ombud åt flera olika biljettsystem och säljer biljetter till både kultur- och idrottsevenemang i hela Sverige och en del i Danmark.

 

 

 

 

HUMORBANDET

Se till att skaffa Humorbandet (vuxen 140 kr, barn/student 70 kr) och få rabatt på dina biljetter och en mängd förmåner och erbjudanden från affärer, nöjes/kulturlivet och restauranger/caféer i Lund med omnejd. Köp din humorbandsbiljett här.  

 

Med Humorbandet får du:

100 kr rabatt till samtliga föreställningar på festivalen, med undantag för de föreställningar med fast pris. Entré till Grand Comedy Slams kvartsfinaler, podinspelningarna och The O-Zone Battles. Rabatter och erbjudanden till restauranger, butiker, upplevelser och nöjen

 

…och kanske det bästa av allt: Humorbandet fungerar som biljett på Skånetrafikens färdmedel till, från och inom Lund under hela festivalen.

 

Humorbandet kvitterar du ut mot din humorbandsbiljett, antingen redan innan festivalen på Biljettbyrån i Lund eller i någon av biljettkassorna under festivaldagarna.