©Körsbärsdalen

Lunds Omnejd

Att ta sig till Lund är lätt oavsett om du kommer med flyg, tåg, bil eller buss. Med sitt centrala läge passar Lund perfekt som utgångspunkt till sommarens utflykter. Här kan du läsa mer om hur man kan resa till eller inom Lund. 

 

Vill du veta mer om vad man göra i Skåne under sommaren rekommederar vi er att besöka www.visitskane.com . Nedan har vi samlat några tips på utflykter som du kan göra när du besöker Lund. Du hittar även en hel del perfekta erbjudande från hotellen i Lund som du inte bör missa! 

Hotellerbjudande

Här hittar du tips på sköna sommarpaket i Lund. Välj mellan att bo centralt i hjärtat av Lund eller njut av den vackra naturen på landsbygden. Välkommen till Lund!  

Kulturen© Viveca Ohlsson

Hotellerbjudande - Historiens Vingslag

 

Välkommen till Lund och upplev historiens vingslag bland kullerstenar och korsvirkeshus. Efter en heldag på friluftsmuseet Kulturen är du välkommen att checka in på något av Lunds alla mysiga hotell.

 

 

I upplevelsen ingår inträde till friluftsmuseet Kulturen där du får ta del av livet i staden och på landet från medeltiden fram till 1930-talet. Du kan också välja bland ett tjugotal utställningar – från folkkonst till modern design, från medeltidens historia till samtiden, från lokal kultur till världskultur. På Kulturen finns det alltid något för alla att göra både för de stora och små. Övernatta sedan på valfritt hotell. Lund erbjuder allt från rymliga lägenheter med självhushåll till lyxiga sviter. 

 

Läs mer och boka upplevelsepaketet Historiens vingslag i Lund här.